16
February 2014

Vi går mot ljusare tider

Nu går vi äntligen mot ljusare tider och jag tror att vi alla känner en viss längtan inför våren och mer ljus. Bra belysning är viktigt för vårt välbefinnande, speciellt för oss skandinaver som är mycket hemma och umgås under de mörka långa månaderna.

Själv sneglade jag upp i vardagsrums taket och upptäckte min högst ”moderna” taklampa. En sådan där med trendig sladd, synlig glödlampa och lite slarvigt upphängd. Tror ni alla får en klar och tydlig bild över vilken jag menar. Min har hängt i taket sedan jag renoverade lägenheten. Konstnärligt indränkt i målarfärg, distinkt ljus med 200 W och vanligtvis förekommande på byggarbetsplatser. Till en början fick den hänga där tillfälligt tills jag hittade ”rätt” lampa, men det är väl som med tavelväggen, man måste bara bestämma sig. Nu för tiden har jag upptäckt den hos allt fler. Är det en ny trend på gång?

20140212-204356.jpg
Min lampa i vardagsrummet.

20140212-205943.jpg
20140212-205924.jpg
Mer inspiration av lampor och belysning finner ni under Pinterest Personliga Rum.

Lämna en kommentar